Tirsdag 24. oktober 2017
Hannebeth Boel Christensen. Foto: ef
Hannebeth er død
Skrevet af Erik Fisker - 18. januar 2016, 20:31:32

Hannebeth Boel Christensen døde onsdag i forrige uge i en alt for tidlig alder på Bispebjerg Hospital. Hannebeth Boel Christensen blev 56 år og var medlem af Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Natteravn i Brønshøj og et meget aktivt bestyrelsesmedlem for Natteravnene. Samtidig havde hun startet sit eget rengøringsfirma ”Hannes Hjemmeservice”.
Hannebeth var et særdeles værdsat medlem af Lokaludvalget, og hun lagde en imponerende frivillig arbejdskraft både i Lokaludvalget og hos Natteravnene. Hendes seriøse indsats i bydelen var altid præget af hendes engagement, hendes gode humør og hendes venlige og behagelige sind. Hannebeth vil blive savnet af mange.
Æret været hendes minde.
Bisættelsen finder sted i Husumvold Kirke lørdag den 23. januar, kl. 11.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter