Fredag 22. september 2017
Nedlæggelse af busstoppesteder
Skrevet af Erik Fisker - 11. januar 2016, 19:04:21

Flere lokale borgere har udtrykt bekymring over, at busstoppestederne på Frederikssundsvej ved Degnemose Allé og Bavnevangen nedlægges i forbindelse med det omfattende arbejde på Frederikssundsvej i forbindelse med den såkaldte højklassede busløsning.
Beslutningen om nedlæggelse af stoppestederne blev allerede taget af Borgerrepræsentationen i 2013 i forbindelse med godkendelsen af det samlede projekt. I Brønshøj-Husum nedlægges også stoppestedet ved Kobbelvænget, og som begrundelse blev givet, at disse stoppesteder har relativt få passagerer og ligger relativt tæt på et andet busstoppested.

Print artikel Print artikel
En kommentar til “Nedlæggelse af busstoppesteder
  1. Mogens Langsted skrev:

    I forbindelse med plan om at nedlægge stoppested ved Degnemoseallé bør man måske betænke , at plejehjemmet Louise Mariehjemmet ligger på Degnemoseallé. De gamle mennesker som endnu er mobile vil få en længere gåtur til et stoppested , hvilket jeg finder urimeligt.
    Med venlig hilsen
    Mogens Langsted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter