Tirsdag 24. oktober 2017
Skrivebordssejr til CPH Bordtennis
Fik tilkendt en 5-0 sejr over B 75, der brugte ulovlig spiller
Skrevet af Jan Løfberg - 25. januar 2016, 13:22:24

– Endnu er det ikke til at vide, om det får nogen særlig betydning, at vi har fået tilkendt en 5-0-sejr over B 75, fordi deres franske spiller Ibrahima Diaw også har spillet i den portugisiske liga, fortæller Sune Bjørn Larsen fra CPH Bordtennis, der oven i købte selv mødte den franske stjerne og tabte i fire sæt. Kampen i Stigadivisionen den 13. december mellem CPH og B 75 fra Hirtshals sluttede oprindelig 4-4, så ved at få en skrivebordssejr på 5-0 optjener CPH et ekstra matchpoint.

Som tidligere skrevet er CPH Bordtennis’ herrer klar til medaljeslutspillet. Hvem CPH skal møde afgøres først den 21. februar, hvor de sidste kampe i grundspillet spilles. Lige nu ser det ud til, at CPH skal møde Roskilde i semifinalerne 6. og 13. marts. Der spilles bedst af tre kampe – en eventuel tredje kamp spilles 30. marts.

Tre sejre til kvinderne

Det går også godt for kvinderne i CPH Bordtennis. Efter weekendens fire kampe indtager CPH fjerdepladsen i elitedivisionen. Netop fjerdepladsen giver adgang til kampen om DM-medaljer. CPHs kvinder kan allerede i deres næste kamp den 5. marts kvalificere sig, hvis de slår Virum, der er placeret på femtepladsen og er ni point efter CPH.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter