Lørdag 21. oktober 2017
Åbning af p-pladser ved Grøndalscenteret
Fra i mandag d. 15. februar kan man frit benytte Grøndalscenterets parkeringspladser om natten, idet den hidtidige timebegræsning er blevet ophævet.
Skrevet af Dorthe Brandborg - 15. februar 2016, 21:26:44

Fra i mandag d. 15. februar kan man frit benytte Grøndalscenterets parkeringspladser om natten, idet den hidtidige timebegræsning er blevet ophævet. Det sker for at skabe flere parkeringspladser til beboerne i området – særligt til beboere omkring Genforeningspladsen, som oplever et stort pres på de lokale p-pladser.

Ved at åbne for offentlig parkering på Grøndalscenteret bliver der skabt cirka 250 ekstra p-pladser til beboerne. Åbningen er en forløber for et større samlet tiltag på parkeringsområdet, som er besluttet i forbindelse med Budget 2016, og som indebærer, at københavnerne skal have adgang til 3-4000 flere pladser i alt – blandt andet ved at man udnytter eksisterende pladser mere fleksibelt end i dag.

De øvrige parkeringsrestriktioner ved Grøndalscenteret bibeholdes, hvorfor det stadig kun er tilladt at parkere med personbiler på parkeringspladsen. Busser, campingvogne, autocampere og lastbiler må ikke parkere på parkeringspladsen.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter