Onsdag 20. september 2017
Bilfri søndag – måske
Københavns Borgerrepræsentation besluttede i oktober sidste år, at gennemføre en bilfri søndag i København
Skrevet af Erik Fisker - 22. februar 2016, 21:49:17

Københavns Borgerrepræsentation besluttede i oktober sidste år, at gennemføre en bilfri søndag i København i slutningen af september i år, og teknik- og miljøudvalget behandlede i går mandag en indstilling fra forvaltningen om at den bilfri dag lægges den 18. september. Samme dag afholdes løbet “Copenhagen Half Marathon”, og det foreslås at udvalgte strækninger spærres for biltrafik fra kl. 6 til kl. 20. Et central bilfrit område foreslås at være H.C. Andersens Boulevard men også andre bydele foreslås inddraget i samarbejde med politiet og afhængig af konkrete aktiviteter i bydelene. I Brønshøj-Husum peges på muligheden for at gøre den nordlige del af Husumvej ved Husum Bypark til et bilfrit område.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter