Torsdag 19. oktober 2017
Bilisterne har fundet vej til den nye Frederikssundmotorvej
Flere end 25.000 bilister finder dagligt vej til den nye Frederikssundmotorvej, som åbnede i juli sidste år på strækningen mellem Motorring 4 og Smørum.
Skrevet af Erik Fisker - 29. februar 2016, 21:21:50

Flere end 25.000 bilister finder dagligt vej til den nye Frederikssundmotorvej, som åbnede i juli sidste år på strækningen mellem Motorring 4 og Smørum. Det viser de nyeste trafiktal fra den vigtige pendlerstrækning mellem København og kommunerne langs Frederikssundfingeren. Samtidig er der sket et fald på over 6000 bilister på Frederikssundsvej ved det såkaldte ’chokoladekryds’ mellem Ring 4 og Ballerup Byvej, hvor der i dag kører ca. 24.000 biler på hverdage.
Af uransagelige grunde er der ikke fra statens side sat penge af til at anlægge motorvej helt til Frederikssund. Et anlæg der måske også ville have betydning for biltrafikken på Frederikssundsvej i Brønshøj-Husum.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter