Lørdag 23. september 2017
Blomsterhytten er væk og stedet har ændret karakter – det vil det gøre igen, når det nye sognecenter står færdigt. Foto: Kaj Bonne
Blomsterhytten er helt væk
I slutningen af januar var det slut med at købe blomster i Blomsterhytten på Brønshøj Torv, der lukkede efter 95 år på torvet
Skrevet af Erik Fisker - 29. februar 2016, 14:04:50

I slutningen af januar var det slut med at købe blomster i Blomsterhytten på Brønshøj Torv, der lukkede efter 95 år på torvet. De sidste 30 år var det ægteparret Jørgen og Mona Olsen, der ejede den populære blomsterbutik, og allerede i starten af februar begyndte nedrivningen af hytten. I dag er grunden så godt som ryddet, og der er lagt op til at Brønshøj Kirke kan starte sit byggeri af et nyt sognecenter, der får en central placering i forhold til kirken, præstegården og Brønshøj Torv. Mod torvet opføres sognecenteret med en åben facade, og der vil endvidere blive indrettet en plads foran huset. Byggeriet af det nye sognecenter forventes at starte i løbet af foråret og vare omkring et år.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter