Lørdag 21. oktober 2017
Indsamling af plast og affald
. Gør et par af dine sædvanlige spadserture til let ’fitness’ sammen med lokale, der foretrækker ren natur
Skrevet af Erik Fisker - 29. februar 2016, 21:25:48

– Plastic, dåser, flasker mv skæmmer vores dejlige sydlige del af Utterslev Mose og udgør en fare for dyr og miljø. Gør et par af dine sædvanlige spadserture til let ’fitness’ sammen med lokale, der foretrækker ren natur. Jeg forventer, der er friske folk med tid i dagtimerne og fysik til lidt naturpleje, siger Finn Markussen, der er en af mosens venner.
– Vi opsamler og fjerner så meget som vi kan, i første omgang to dage onsdag den 2. og torsdag den 3. marts kl 14-15. Mødested er hjørnet af Åkandevej og Pilesvinget. Medbring evt. havehandsker. Tilmelding er ikke nødvendig, slutter Finn Markussen, tlf: 51222499.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter