Lørdag 21. oktober 2017
Lukas Medina Sørensen løb med fem medaljer i Malmø. Foto: Privat
Medaljesluger fra Brønshøj
Atletiktalent indtog Malmø
Skrevet af Dorthe Brandborg - 22. februar 2016, 13:47:13

I weekenden 13-14. februar blev der afholdt Atleticum-spelen i Malmø som er det åbne Skåne-mesterskab i indendørs atletik. Da forholdene ii Atleticum-hallen er så gode, så er der mange sjællandske atleter, der vælger at tage over Øresundsbroen og kæmpe side om side med svenskerne.

Lukas Medina Sørensen fra Brønshøj blev stævnets mest vindende atlet blandt de over 400 deltagere. Lukas deltager for sin klub Københavns IF, der til daglig holder til på Østerbro Stadion. Lukas stillede op i 5 discipliner ved stævnet i klassen, Drenge 13 år, og gjorde rent bord med 5 guldmedaljer i disciplinerne 60 meter, 200 meter, længdespring, højdespring og trespring.

Over stævnets to dage satte Lukas 7 personlige rekorder, bl.a. med et længdespring på 5,36 meter som er det længste nogen dreng på årgangen har sprunget i år i Danmark.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter