Lørdag 21. oktober 2017
Psykiatrisk afdeling rives ned
Bygning 13 på Bispebjerg Hospital, der tidligere husede psykiatriske afdelinger, skal rives ned
Skrevet af Erik Fisker - 8. februar 2016, 21:39:27

Bygning 13 på Bispebjerg Hospital, der tidligere husede psykiatriske afdelinger, skal rives ned for at gøre plads til det nye hospitalsbyggeri. Nedrivningen af bygningen startede i maj 2015 og forventes færdig i foråret 2016. Murstenene fra bygningen skal genbruges til en udvidelse af Katrinedal Skole i Vanløse.
Bygningen har siden 1938 og indtil slutningen af 2014 huset afdelinger under Psykiatrisk Center København. Nedrivningen er en del af projektet Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, der varer indtil 2025 og omfatter både nybyggeri, nedrivning og renovering af eksisterende bygninger.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter