Lørdag 21. oktober 2017
Sikre skoleveje ved Korsager Skole
I Borgerrepræsentationen godkendte vi torsdag den 21. januar at etablere flere sikre skoleveje.
Skrevet af Mette Annelie Rasmussen, Teknik- og miljøordfører for Radikale Venstre - 1. februar 2016, 15:36:58

I Borgerrepræsentationen godkendte vi torsdag den 21. januar at etablere flere sikre skoleveje. Blandt andet skal vejen til Korsager Skole forbedres, så det bliver endnu mere sikkert at komme til og fra skole. Helt konkret bliver sikkerheden forbedret i krydset Islevhusvej/ Marbjergvej, hvor der etableres fodgængerfelt, helle og cykelfelt. Byggeriet forventes at gå i gang til april.

Det er utroligt vigtigt, at vi sørger for, at børnene kan komme sikkert rundt i trafikken, især når de skal til og fra skole. Derfor glæder det mig meget, at vi nu kan opgradere sikkerheden for børnene på Korsager Skole.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter