Mandag 25. september 2017
Bydelen samler ind til kræftforskning
I 2014 uddelte Kræftens Bekæmpelse 400 mio. kr. til forskningsprojekter.
Skrevet af Erik Fisker - 21. marts 2016, 13:33:29

 Til landsindsamlingen søndag den 3. april kan bydelen give bidrag til at styrke forskningen

– Kræft er blevet en folkesygdom. Vi har alle en i vores nære omgangskreds, der har været udsat for sygdommen. Og jeg håber at vi kan blive endnu bedre til at forebygge og helbrede, så flere kan overleve. Derfor har jeg valgt at hjælpe med at samle ind den 3. april, siger SF´s formand Pia Olsen Dyhr, der selv bor i Brønshøj.

– Hvert år bliver omkring 38.000 danskere ramt af kræft. Det er næsten 100 nye tilfælde hver dag. Derfor er det så vigtigt at forske i både nye behandlingsmetoder og i årsagerne til kræft, så vi kan nå hen imod, at færre bliver ramt af den frygtelige sygdom, siger Leck Lo-Eriksen og Janni Rytsel som er indsamlingsledere for Kræftens Bekæmpelse i henholdsvis Brønshøj og Husum.

Man kan melde sig som indsamler på tlf. 7012 2016 eller på www.indsamling.dk.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter