Torsdag 19. oktober 2017
Foto: Christian Ove Carlsson
Fremragende blues
Et scoop i Pilegården
Skrevet af Christian Ove Carlsson - 29. marts 2016, 11:05:55

Bluesbandet Mr. Sipp fra Mississippi lagde vejen forbi en stopfyldt Pilegården søndag aften. De små hundrede mennesker fik en intimkoncert, som bød på sublim bluesmusik, hvor guitarspil i højt klasse blev krydreret med en utrolig medlevende Castro Colemann i forgrunden. Mr. Sipp er i øjeblikket på europaturné, hvor de blandt andet har spillet 16 koncerter i Spanien, Danmark og Norge inden de afslutter i Schweiz.

Kulturhuset Pilegården og Copenhagen Blues & Roots havde virkelig gjort et scoop. Næste Copenhagen Blues & Roots arrangement er den 18. april, hvor J-TEX & Frank gæster Kulturhuset Pilegården klokken 19.00

Man kan møde Mr. Sipp igen til 50 års jubilæet for Östersjöfestivalen, der afholdes i Karlshamn fra den 20-23 juli 2016. Interesserede kan læse mere på http://www.karlshamn.se/Ostersjofestivalen

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter