Mandag 25. september 2017
Nej til kunstgræsbane
Fredningsnævnet var i går mandag på besigtigelse på det fredede areal ved Kirkemosen, hvor Københavns Kommune har planer om at etablere en kunstgræsbane. Umiddelbart efter besigtigelsen meddelte nævnet, at der ikke kan dispenseres fra fredningen. Læs mere om afgørelsen i Brønshøj-Husum Avis i næste uge.
Skrevet af Erik Fisker - 7. marts 2016, 22:36:37

Fredningsnævnet var i går mandag på besigtigelse på det fredede areal ved Kirkemosen, hvor Københavns Kommune har planer om at etablere en kunstgræsbane. Umiddelbart efter besigtigelsen meddelte nævnet, at der ikke kan dispenseres fra fredningen. Læs mere om afgørelsen i Brønshøj-Husum Avis i næste uge.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter