Lørdag 21. oktober 2017
Krydset Frederikssundsvej/Degnemose Allé. Foto: Kaj Bonne
Protester fremlægges i Borgerrepræsentationen
De mange klager over nedlæggelsen af stoppestederne for bus 5A på Frederikssundsvej vej Degnemose Allé og Bavnevangen blev i sidste uge fremlagt på mødet i Økonomiudvalget på Københavns Rådhus
Skrevet af Erik Fisker - 7. marts 2016, 22:23:08

De mange klager over nedlæggelsen af stoppestederne for bus 5A på Frederikssundsvej vej Degnemose Allé og Bavnevangen blev i sidste uge fremlagt på mødet i Økonomiudvalget på Københavns Rådhus, dvs. de blev lagt på et bord med indkommet materiale. En egentlig behandling af klagen kræver, at et medlem af udvalget sætter sagen på udvalgets dagsorden – ellers sker der ikke noget. Det samme gør sig gældende på mødet i Borgerrepræsentationen den 17. marts.
Borgerrepræsentationens sekretariat har fejlagtigt meddelt, at sagen vil blive behandlet på mødet i Borgerrepræsentationen. Klagen er underskrevet af bl.a. de to AAB-boligafdelinger, to grundejerforeninger, Plejehjemmet Louise Marieplejehjemmet, Lægecenteret samt 1015 underskrifter fra borgere.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter