Lørdag 21. oktober 2017
Foto: Christian Ove Carlsson.
Rockets fik opfyldt drøm
Rockers Cheerleading fra EnergiCenter Voldparken fik endelig lov til at arrangere DM
Skrevet af Jan Løfberg - 23. marts 2016, 11:05:07

I mange år har Rockets Cheerleaders haft ambitionen om at afholde DM. I år blev drømmen så endelig opfyldt med et fantastisk stævne og show i Brøndby hallen i forrige weekend. Over 100 frivillige fra klubben sørgede for et superarrangement til glæde for de ca. 1.100 udøvende cheerleaders og det store publikum.

På den sportslige front blev det også en stor aften for Rockets Cheerleders, der vandt syv kategorier, fik fem andenpladser og en enkelt tredjeplads, hvilket var suverænt bedst af samtlige foreninger.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter