Søndag 24. september 2017
Træer udskiftes på Frederikssundsvej
I uge 13 fælder Teknik- og Miljøforvaltningen ni træer langs Frederikssundsvej.
Skrevet af Erik Fisker - 23. marts 2016, 11:05:45

I uge 13 fælder Teknik- og Miljøforvaltningen ni træer langs Frederikssundsvej. Det er nødvendigt at fælde træerne, da kørebanen skal forskydes for at skabe bedre forhold for gående, busser og cykler. Københavns Kommune har derfor valgt at udskifte alle træerne i midterøen ved Hulgårds Plads med nye træer. De bliver plantet i nye store plantehuller med gode vækstforhold, så de kan holde mange år ud i fremtiden. Hele anlægsarbejdet på Frederikssundsvej forventes afsluttet november 2016.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter