Torsdag 27. april 2017
Cirkus Arena 02 12-16
James Sampson og Sara Maria Franch-Mærkedahl skal i år have deres familier med rundt på landevejen, når de drager rundt i Danmark med Cirkus Arena og Patrick Berdino. Foto: Kaj Bonne
Vild med cirkus
Foråret betyder som regel Cirkustid. Og foråret og solen skinnede da også dejligt, da Cirkus Arena i onsdags slog teltdugen op til premieren på deres enogtresindstyvende sæson.
Skrevet af Dorthe Brandborg - 21. marts 2016, 13:36:06

Vanen tro starter det hele på cirkuspladsen på Bellahøj med inviterede kendte og gode venner. I år har Arena igen forsøgt at tænke i nye baner. Cirkus Arenas kronprins, Patrick Berdino, der er barnebarn af cirkusdirektør Benny Berdino, var sidste år med i TV2´s “Vild med dans” og i den anledning blev han venner med to andre deltagere, sangeren James Sampson og den tidligere TV2-vejrpige, Sara Maria Franch-Mærkedahl.

-“Vild med dans” har givet mig venner og oplevelser for livet, fortæller Patrick Berdino og tilføjer, at han var lidt ude på dybt vand i livet udenfor cirkus.

-Men jeg oplevede på “Vild med dans” også det stærke sammenhold, som man også har i cirkus.

Dette år har Patrick Berdino også inviteret de to nye venner med i manegen, og kalder denne sæson i Cirkus Arena “Vild med cirkus”.

Men intet Cirkus Arena uden klovne, elefanter, heste og halsbrækkende kunster. Helt særlig har Arena i år tre piger på 11, 12 og 13 år med. De er håndstandsartister fra Ukraine, der på det nærmeste præsterer det umulige.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter