Lørdag 23. september 2017
Apoteker Bent Halling-Sørensen foran bydelens nye apotek mens håndværkerne var i fuld gang med at omdanne det tidligere ejendomsmæglerkontor til et moderne apotek. Foto: Kaj Bonne
Brønshøj Apotek genopstår
Efter 11 års pause åbner Brønshøj Apotek igen – denne gang med svigersønnen som apoteker
Skrevet af Erik Fisker - 2. maj 2016, 21:40:31

I går åbnede Brønshøj Apotek på hjørnet af Frederikssundsvej og Højenhald ved Bellahøj. Der er tale om et supermoderne robotstyret apotek, hvor der sættes fokus på at minimere både fejl og ventetid.

Brønshøj Apotek har oprindeligt holdt til i den imponerende hjørneejendom ved Frederikssundsvej og Utterslevvej, men flyttede omkring år 2000 til Bellahøj, hvor det lukkede for 11 år siden. Den gang var det med Bent Halling-Sørensens svigermor som apoteker.

Apoteker Bent Halling-Sørensen har i forvejen Apoteket Rosen på Tuborgvej samt Apoteket Hamlet på Nørrebro. En relativ ny apotekerlov giver apotekerne mulighed for at etablere op til syv filialer, altså nye apoteker,

Bent Halling-Sørensen er ikke kun aktiv som apoteker, men har en videregående akademisk uddannelse og titlen som professor i kemisk toksilogi. Endvidere er han medlem af bestyrelsen for Danmarks Apotekerforening.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter