Lørdag 23. september 2017
Frederik Bloch, Pernille Morthensen og Christian Larsen fra ”Kirstens Konditori” samler penge i mod mobning. Foto: Privat
Moseløbskage mod mobning
Pernille Morthensen samler ind til Børns Vilkår
Skrevet af Dorthe Brandborg - 9. maj 2016, 21:01:23

Kirstens Konditori og Pernille Morthensen fra DR-programmet”Den store bagedyst” går sammen om Moseløbskagen mod Mobning og hver gang, der bliver solgt en kage, går 25 kroner ubeskåret til Børns Vilkår.

-Idéen bag Moseløbet har fra dag ét været at skabe aktiviteter i vores bydel til glæde og gavn, og derfor er vi rigtig glade for, at Pernille fra Den store bagedyst og Kirstens Konditori på vores opfordring er gået sammen om at skabe en kage, som kan være med til at gøre en forskel for andre, udtaler Kenneth Binau og Frederik Bloch.

-Den lækre kage tager sit udgangspunkt i sæsonens dejlige danske rabarber og du kan købe Moseløbskagen i Kirstens Konditori fra fredag den 13. maj og prisen vil være 75 kr., hvoraf de 25 kroner går ubeskåret til Børns Vilkårs arbejde mod mobning. Vi håber, at folk vil tage godt i mod den, tilføler Christian Larsen.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter