Torsdag 19. oktober 2017
Fra Sommerfesten sidste år. Foto: Kaj Bonne
Sommerfest i Præstegårdshaven
Den traditionsrige Sommerfest i Brønshøj Præstegårdshave finder i år sted torsdag den 2. og fredag den 3. juni - og begge dage er haven åben mellem kl. 15 og 21. Entréen er som altid 2 kr.
Skrevet af Erik Fisker - 23. maj 2016, 21:21:10

Der er som sædvanlig for lystelser for både store og små: tombolaer, lykkehjul, “Det muntre køkken”, fiskedam, hoppeborg og meget mere. Restaurationen byder på både kaffe, the og lagkage, ligesom man kan nyde aftensmaden i haven med grillstegte bøffer eller frikadeller. Pølse med brød kan købes i Pølseboden. Og har man lyst til at udvide indboet, er der det store loppemarked med en righoldig bogafdeling.

Hygge, fællesskab, underholdning og tårntur

Underholdning om torsdagen starter kl. 17 med Brønshøj Kirkes Pigekor, der efterfølges af Gamle FDFérs Brassband og Jes Linedance Show, og kl. 20 går det legendariske Provstens Jazzkapel på scenen.

Om fredagen er det den lokale Krølle Erik, der starter underholdningen kl. 17. Herefter kommer Salvation Gospel, Det bedste Band, og der sluttes af med bandet Takt & Tone.

I kirken er der hver dag mulighed for at komme en tur op i det gamle kirketårn. Der er tårntur for voksne kl. 16 og for børn kl. 17. Torsdag aften sluttes aftenen af med en stemningsfuld aftensang i kirken kl. 21.

I 2015 gæstede mere end 3.000 haven og var med til at give os det bedste resultater nogensinde – så de godt 120 frivillige håber på godt vejr og de venlige tilskud fra bydelens erhvervsdrivende, der er med til at sikre et godt resultat til de gode formål. Overskuddet deles i år mellem FDF K 25 og Red Barnet i Danmark.

Personer eller virksomheder, der kunne tænke sig at støtte denne snart 90 årige tradition i Brønshøj, med en donation i form af gaver til bortlodning i vores boder, kan kontakte Kirsten Andersen på tlf. 2820 2727 eller Sven Kjellin på 2349 5871.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter