Lørdag 19. august 2017
Patrick Naundrup bragte Brønshøj foran 1-0 mod HIK, men heller ikke denne gang var føringen nok til at få point. Foto: Christian Ove Carlsson.
Brønshøj nærmer sig bunden
Endnu en gang kunne Brønshøj ikke holde fast i en 1-0-føring, og HIK sejrede med to sene scoringer
Skrevet af Randi Salzwedell - 19. september 2016, 14:26:48

Brønshøjs angribere har svært ved at score mål, og når så forsvarsspillerne ikke kan få losset bolden væk i tide fra eget felt, så bliver det ikke til ret mange point i tabellen. I lørdags gik det endnu en gang galt. Bundholdet HIK fra Hellerup vandt 2. divisionskampen med 2-1 på Tingbjerg Ground.

Patrick Naundrup sendte hvepsene på den forventede sejrskurs efter blot otte minutter. 1-0. Christoffer Boateng stod for oplægget.

HIK havde et par chancer før pausen, men Brønshøj sad på det meste helt frem til 20 minutter før tid, hvor HIK så begyndte at satse mere. Imidlertid lykkedes det ikke Brønshøj-spillerne at udnytte den ekstra plads i gæsternes målfelt.

Ifølge Christian Haslund fra Brønshøj Boldklub begyndte Brønshøjs fans at blive nervøse, da HIK havde nogle nærgående forsøg: – Ti minutter før tid skete der også det, der ikke måtte ske. Et fladt indlæg blev slået ind i Brønshøjs felt. Den første afslutning blev reddet på stregen, og selv om en Brønshøj-spiller fik kastet sig ned for at redde skuddet på returen, så formåede bolden lige akkurat at krydse stregen. HIKs Mathias Andersen kunne derfor lade sig hylde som målscorer til 1-1, skriver Haslund i sit kampreferat.

Fire minutter før tid dømte kampens kvindelige dommer Tinna Høj Christensen straffespark til HIK. Alexander Green udplacerede Johan Gårdsvoll og scorede sikkert til 2-1. På søndag står Brønshøj over for en svær udekamp mod Holbæk.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter