Fredag 28. april 2017
Danmarkshistoriens største byggeprojekt?
Metrobyggeriet er det største byggeprojekt i Danmark i 400 år, påstår Metroselskabet
Skrevet af Claus Johansen, Havdrupvej, Brh. - 26. september 2016, 15:30:08

Men det passer jo slet ikke. Det voldsomt generende vejarbejde på Frederikssundsvej har nu stået på så længe, at det klart kommer til at overgå metroprojektet.
En embedsmand fra Københavns Kommune påstod frejdigt her i avisen, at vejprojektet ”formentlig” var overstået i november. Det vil i givet fald være en kolossal overraskelse for alle os, der bor i området og dagligt kan se, hvor lidt der sker – og hvor langsomt det skrider fremad. Entreprenøren skal med stor sandsynlighed arbejde dag og nat, hvis det skal blive færdigt i år. Så jeg forudser, at metro-cityringen når at blive færdig og kan indvies før den nye Frederikssundsvej.
Jeg vil godt vædde en flaske rødvin med embedsmanden på, at de mange huller og afspærringer ikke forsvinder i år – og at den såkaldt højklassede busløsning og de lidt bredere cykelstier kommer til at betyde lige præcis ingenting. Ingen verdens ting overhovedet. Det vil tage lige så lang tid som før at køre i bus på strækningen.
Den eneste rigtige løsning for de flere end 30.000 daglige passagerer på Frederikssundsvej er naturligvis derfor at bygge en metrolinje til Brønshøj.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter