Lørdag 19. august 2017
Foto: Fk´s billedbase
En flise i kirkens nye gulv?
Da Bellahøj Kirke blev bygget, var det daværende menighedsråd ude og samle penge ind til kirken
Skrevet af Erik Fisker - 20. september 2016, 08:15:40

Da Bellahøj Kirke blev bygget, var det daværende menighedsråd ude og samle penge ind til kirken. Det gjorde de ved at lægge en mursten på hvert dørtrin i sognet og på den måde bede om penge til byggeriet. Det er længe siden, men der er dog stadig nogle der fortæller, at netop de begyndte at komme i kirken, fordi murstenen gav anledning til involvering i kirken.

Bellahøj Kirke vil rigtig gerne have at dens brugere involverer sig. Derfor er kirkens flisegulv “sat til salg” fra på lørdag den 24. september kl. 13, hvor kirken holder markedsdag på Tomsgårdsvej. Dvs. man kan for 750 kr. erhverve et stk. flise af kirkens nye gulv. Og hvis man ikke bryder dig om at blive husket med en sten på en kirkegård, så har man nu mulighed for at blive husket af dine nærmeste i den kirke, hvor man ejer en flise i kirkens gulv. Yderligere oplysninger på www.bellahoejkirke.dk

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter