Jazz i Kulturhuset Pilegården
Den lokale jazzklub i Brønshøj afholder koncert lørdag den 1. oktober med det dansk/svenske jazzband Dixie for You

Den lokale jazzklub i Brønshøj afholder koncert lørdag den 1. oktober med det dansk/svenske jazzband Dixie for You. Spillestilen er melodisk, traditionel jazz baseret på den amerikanske Dixie/New Orleans tradition. Man kan høre de festlige og underholdende musikere Hans Ingelstam: trombone/vokal, Lasse Karlsson: klarinet/sax/vokal, Claes Rydbeck: banjo/guitar/vokal, Lars Nielsen: kontrabas og Henrik Holst Hansen på trommer. Der vil være fællesspisning kl. 18.30. Pris for middagen er kr. 110. Spisebilletter kan bestilles på tlf. 39653149 senest onsdag den 28. september kl. 12.

Billetter til musikken kl. 20 kan købes ved indgangen. Entré-prisen er kr. 60 for medlemmer og kr. 100 for ikke-medlemmer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top