Søndag 20. august 2017
Motions- og idrætsaktiviteter på dagen afvikles af en lang række københavnske idrætsforeninger der stiller både frivillige, trænere og instruktører til rådighed. Foto: DGI
Københavns årlige 60+ idrætsdag
Brønshøj-Husums ca. 8.000 borgere over 60 år inviteres til Københavns årlige 60+ idrætsdag. Igen i år forventes op imod 800 københavnere at deltage i idrætsdagen, der afvikles i Nørrebrohallen
Skrevet af Erik Fisker - 6. september 2016, 11:33:34

Brønshøj-Husums ca. 8.000 borgere over 60 år inviteres til Københavns årlige 60+ idrætsdag. Igen i år forventes op imod 800 københavnere at deltage i idrætsdagen, der afvikles i Nørrebrohallen
Er man blandt Brønshøj-Husums 8.000 indbyggere, der har rundet 60 år kan man snøre sportsskoene eller hoppe i badedragten og opleve en dag med saunagus, vinterbadning, yoga, bordtennis, selvforsvar og meget mere. Det sker den 15. september fra kl. 9 til 14 i Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208.
Deltagelse er gratis, og der er gratis morgenmad, frokost og en gavepose til de første 800.

Inspiration til deltagerne
60+ idrætsdagen skal give så mange københavnske borgere over 60 år nogle gode, alsidige og sjove idrætsoplevelser med fokus på fællesskab. Dagen skal inspirere til at deltagere, der ikke er fysisk aktive i hverdagen kan finde en idræt eller motionsform, der passer dem og finde en forening, hvor de kan dyrke den efterfølgende.
– Så mange som muligt over 60 år skal have muligheden for at leve et fysisk aktivt liv. Derfor afholder vi 60+ idrætsdagen. Den skal være med til at give deltagerne muligheden for at mødes på tværs af byen og være sammen om fysisk aktivitet, og det er jo en fantastisk mulighed for at være aktiv sammen med andre, opleve det fællesskab der kan være forbundet med idræt og sport, fortæller Peder Nedergaard, bestyrelsesformand, for DGI Storkøbenhavn.
Spring For Livet er et partnerskab mellem organisationerne DGI, Dansk Arbejderidrætsforbund, Pensionist Idræt, Dansk Vandrelaug, Aftenskolernes Samråd, FOF København, Danske Seniorer, Hovedstadens Røde Kors, Kultur Nord og Københavns Kommune.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter