Torsdag 27. april 2017
_mg_1528
Nej til kunstgræs på stadion i Tingbjerg. Læg det i Gadelandet, lyder opfordringen. Foto: ef
Nej tak til kunstgræs på Stadionbanen Tingbjerg Ground
Hvad kan forklare at et ønske fra Boldklubben FIX om at få etableret en kunstgræsbane på Brønshøj Kirkevej ender ud i en politisk beslutning om at Stadionbanen ’Tingbjerg Ground’ skal have kunstgræs?
Skrevet af Dennis Kjeldsen, adm. direktør, Brønshøj Boldklub - 19. september 2016, 14:01:34

Åbent brev til Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen

Hvad kan forklare at et ønske fra Boldklubben FIX om at få etableret en kunstgræsbane på Brønshøj Kirkevej ender ud i en politisk beslutning om at Stadionbanen ’Tingbjerg Ground’ skal have kunstgræs?

Jeg bemærker at kunstgræsbanen med lys skulle etableres på Brønshøj Kirkevej, men at fredningsbestemmelser satte en stopper for dette. Der var med andre ord ingen planer om at denne kunstgræsbane skulle etableres på en stadionbane.

Med henblik på at støtte op om Boldklubben FIX ønske om øget kapacitet til træning og kamp har Brønshøj Boldklub anbefalet at der etableres kunstgræsbane til FIX på banen i Gadelandet. Tilbagemeldingen fra Embedsmanden d.d. var at banen i Gadelandet var for lille.

Dette argument stiller jeg mig noget undrende overfor al den stund, at der afvikles ganske mange kampe på banen helt op til serie 1 – i øvrigt er det ikke mange år siden FIX – BRØNSHØJ afviklede en indbyrdes kamp i DBU’s landspokalturnering netop i Gadelandet.

Brønshøj Boldklub ønsker ikke kunstgræs på Stadionbanen ’Tingbjerg Ground’ primært af sportslige årsager. Supplerende håber vi ej heller at embedsmanden fra Københavns Kommune får ret i, at samtlige Stadionbaner i Københavns kommune om få år alle har kunstgræs!

Der er rigtig mange klubber i Københavns Kommune, som ønsker kunstgræsbane og som har søgt kommunen om bevilling om anlæggelse af kunstgræsbane eksempelvis Boldklubben FIX – Hvad kan forklare at Københavns Kommune vil tvinge en Kunstgræsbane ned over Brønshøj Boldklub via Stadionbanen på Tingbjerg Ground, når andre klubber ikke bliver imødekommet i deres ansøgninger?

Anbefaling:

Håber svaret fra Carl Christian Ebbesen bliver, at det selvfølgelig ikke giver mening at fastholde beslutningen om at etablere kunstgræsbane på Tingbjerg Ground imod Brønshøj Boldklubs ønsker og at Boldklubben FIX omvendt bliver tilgodeset med en kunstgræsbane i Gadelandet.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter