Skal De have jazz i kaffen?
Torsdag d. 15. september kl. 13-16 er der velspillet jazz i Kulturhuset Pilegården med fri entré

Torsdag d. 15. september kl. 13-16 er der velspillet jazz i Kulturhuset Pilegården med fri entré
Cirka hver anden torsdag i måneden strømmer der lækre jazztoner ud fra Café Pilen i kulturhusets stueetage og giver charmerende genlyd i resten af huset. Mange der har lagt vejen forbi i et andet ærinde får sig en positiv overraskelse og slår sig ned med en kop kaffe for at få lidt mere af musikken med. Den månedlige Jazz Lounge byder altid på et bredt udvalg af jazzstandarder, som bliver krydret med improvisation. Stemningen er afslappet og humøret er højt.
På scenen kan man opleve den faste rytmegruppe, som inviterer udvalgte gæstesolisterne fra gang til gang, så hver gang byder på noget nyt. Repertoiret er håndplukkede jazzstandarder fra den amerikanske sangbog i swingstilen, ligesom der forekommer bossanova og sambarytmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top