Søndag 22. oktober 2017
Åh Mamma Mia, åh åh
-
Skrevet af Jan Løfberg - 12. oktober 2016, 10:41:48

Aktivitets- og samværstilbuddet på Utterslev Torv fylder 25 år

Mamma Mia på Utterslev Torv er kendt for rummelighed, medmenneskelighed, hjælpsomhed, omsorg og næstekærlighed. Derfor er det ikke så underligt, at brugere af aktivitets- og samværstilbuddet har netop Mamma Mia som et fast anker i livet.
Mange har haft Mamma Mia som et holdepunkt i adskillige år og har opbygget en vennekreds og et netværk, som de nærmest ikke kan leve uden. Når man taler med brugerne, så kommer de store følelser på spil, når de skal forklare, hvilken betydning Mamma Mia har i dagligdagen.
Fredag den 14. oktober vil adskillige formentlig knibe en tåre, men denne gang af glæde. Glæde over at Mamma Mia har 25 års fødselsdag.
Mamma Mia vil meget gerne se tidligere, nuværende og kommende brugere, medarbejdere, frivillige, samarbejdspartnere og interessenter til reception, der afholdes på dagen fra kl. 14 til 16. Der bydes på snacks og forfriskninger.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter