Lørdag 19. august 2017
Poppelalléen set mod den imponerende Grundtvigs Kirke. Foto: Presse
Bispebjerg har igen sin poppelallé
For to år siden mistede Bispebjerg Kirkegård sin dengang 80 år gamle ikoniske poppelallé. Træerne havde nået deres maksimale levealder, hvorfor kommunen var nødt til at fælde alleen af hensyn til sikkerheden
Skrevet af Erik Fisker - 18. oktober 2016, 09:02:20

For to år siden mistede Bispebjerg Kirkegård sin dengang 80 år gamle ikoniske poppelallé. Træerne havde nået deres maksimale levealder, hvorfor kommunen var nødt til at fælde alleen af hensyn til sikkerheden.
Alleen blev dog genplantet med 162 nye pyramidepopler – en træsort, der er kendt som træernes sprintere. Det tilnavn har poplerne levet op til i fin stil. Allerede nu efter to vækstsæsoner er træerne nået op i fem meters højde, hvorfor der tegner sig en ny fin poppelallé på kirkegården.
– Poppelalléen på Bispebjergs Kirkegård er jo et stykke kulturarv, så vi er rigtig glade for, at vi hurtigt har kunnet genskabe følelsen af at der faktisk er en allé, siger centerchef Anders Melamies fra Teknik- og Miljøforvaltningen.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter