Lørdag 19. august 2017
Bydele præget af uro
Socialudvalget i København har behandlet en redegørelse for 1. halvår af 2016 om urolige områder
Skrevet af Erik Fisker - 11. oktober 2016, 08:32:43

Socialudvalget i København har behandlet en redegørelse for 1. halvår af 2016 om urolige områder, og Brønshøj-Husum er nævnt som en bydel præget af uro forårsaget af unge både under og over 18 år. Udover skyderier ved en ungdomsklub i Tingbjerg og omfattende butikstyverier i en Netto på Frederikssundsvej, har der især været udfordringer med en gruppe unge i og omkring Bellahøj med chikane, ildspåsættelser og grænseoverskridende adfærd i Bellahøj Hallerne.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter