Det sker i kirken uge 43
Arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Lørdag aften med visioner i Bellahøj Kirke
Lørdag den 29. oktober, kl. 17 indbyder Bellahøj Kirke i lokalerne på Tomsgårdsvej 19 til en spændende aften om fremtiden. Tiden for ibrugtagningen af den ombyggede kirke på Frederikssundsvej nærmer sig, og nu er det tid til at komme med idéer til hvad der skal ske i de nye rammer.
Aftenen indledes med en lørdagshøjmesse med sognepræst Peter Møller Jensen, og derefter er der dækket op til en lørdagsmiddag (50 kr. inkl. vin). Under middagen vil formanden for menighedsrådet, Lis Lynge, fortælle om tiden på Tomsgårdsvej, og om den store ombygning på Frederikssundsvej. Derefter gælder det fremtiden, og Peter Møller Jensen vil løfte sløret for, hvad der venter af spændende oplevelser i 2017. Men også de tilstedeværende bliver udfordret til at tænke med på fremtidens kirke og komme med ønsker og idéer til aktiviteter.

Høstmarked i Husumvold Kirke
Husumvold Kirke inviterer lørdag den 29. oktober, kl. 12-17 til det traditionelle høstmarked med bl.a. restaurant, tombola, julegavebod, boder for børnene. Husum og Husumvold Kirkers Spire- og Børnekor synger, og det er dagen, hvor gamle sognebeboere mødes og snakker, mens nye kommer til – og måske gøres der et fund på det store loppemarked i kælderen. Spejderne modtager meget gerne gamle ting og sager. Overskuddet fra salget går til kirkens arbejde for børn, unge og ældre.
Halloween i kirken
Tirsdag den 1. november, kl. 17 afholdes gudstjeneste i Husumvold Kirke i anledning af Halloween. Kirken pyntes med uhyggelige edderkopper, flagermus og græskarhoveder med spidse tænder, når sognepræst Line Bjørn Hansen lader Halloween-uhyggen flytte med ind i kirken. Kom gerne udklædt sammen med alle de andre monstre og væmmelige hekse i alle størrelser og gør klar til fortællinger og sange om frygt og mod, tro og håb, ondt og godt. Børne-og spirekorene synger med, og efter gudstjenesten er der hotdogs til alle – og gyserløb i kælderen. Det er gratis og kræver ikke tilmelding.

Morgensang i Husum Kirke

Der er også på torsdag, kl. 9 mulighed for at starte dagen med en sang i Husum Kirke, hvor sognepræst Iben Hornshøj Sørensen inviterer til morgensang. Der er kaffe indtil kl. 10. 

Gud & Gaffel i Husum Kirke
Der er børnevenlig gudstjeneste, når Husum Kirke inviterer til Gud & Gaffel torsdag den 27. oktober, kl. 17. Denne gang fortæller sognepræst Mia Mohr om den forsvundne mønt, og bagefter spises sammen. Det er gratis og kræver ikke tilmelding.

Allehelgensaften i Husum Kirke
Husum Kirke inviterer til Allehelgensgudstjeneste tirsdag den 1. november, kl. 19, hvor man i fællesskab kan mindes de døde. Der bliver sat ord og toner på sorgen og savnet – og på glæden og taknemligheden. Der vil være mulighed for at tænde et lys. Efter gudstjenesten er der kaffe, rødvin og ost. Gudstjenesten er ved alle kirkens præster.

Eftermiddagsmøde i Brønshøj Menighedspleje
Tirsdag den 1. november, kl. 14 i Brønshøj Sognecenter, Præstegårds Allé 5 holdes foredraget ”En rejse til verdens ende”. Søren Poulsen fortæller om sin rejse til verdens sydligste by Ushuaia, der ligger stormomsust mere end 3.000 km. syd for Buenos Aires. Landskabet i dette område, Patagonien, er meget specielt med skove, græsstepper, bjerge, indlandsis med gletsjere og store søer. Der vil også blive en introduktion til Argentinas historie og samfund samt en lille rundtur i Buenos Aires. Alle er meget velkommen.

Halloween i Brønshøj Kirke
Fredag den 28. oktober bliver bydelen fyldt med spøgelser, hekse, mumier, skeletter, gys og gru, når der fejres Halloween by Night. Brønshøj Kirke er også med og der bliver mulighed for at komme en tur i tårnet, både for de historisk interesserede og for dem der hellere vil møde edderkopper og flagermus. Der bliver også mulighed for at lufte Halloween kostumet, når kirken kl. 17 inviterer til børnegudstjenesten ”Æbler & Englebasser”. Her kan man både høre historie, synge og lytte til kirkens børnekor og tænde lys på kirkegården. Så find dit hæsligste og uhyggeligste kostume frem og tag hele familien med til en gyselig gudstjeneste i Københavns ældste og mest spindelvævsbefængte kirke. Efter gudstjenesten er der en sandwich i Våbenhuset, inden man begiver sig ud i natten…Første tårntur (hyggelig) er kl. 16, og den mere uhyggelige tårntur er kl. 19.

Jazzgudstjeneste med Sinne Eeg og Thomas Fonnesbæk
Søndag den 30. oktober indbyder Grundtvigs Kirke til jazzgudstjeneste i krypten kl. 14 ved Palle Kongsgaard med sangerinden Sinne Eeg og bassisten Thomas Fonnesbæk. Temaet er Ingemannsangen ”Tit er jeg glad og vil dog gerne græde”. Med den og andre sange fra Eeg og Fonnesbæks anmelderroste CD søger denne oktobergudstjeneste at udtrykke efterårets stemning af blå melankoli mellem glæde og sorg, skabelse og forfald. En unik oplevelse alene med stemme og bas. Der er gratis adgang.

Gudstjenester uge 43
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
(under ombygning)
Torsdag 27/10, kl. 19:
Konfirmationsgudstjeneste v/ Peter Møller Jensen og Asser Skude
Lørdag 29/10, kl. 17:
Lørdagshøjmesse på
Tomsgårdsvej
v/ Peter Møller Jensen
Søndag 30/10, kl. 14: BUSK-gudstjeneste på Tomsgårdsvej v/ Johanne Haastrup og Asser Skude

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Fredag 28/10, kl. 17:
Æbler & Englebasser
v/ Peter Nejsum
Søndag 30/10, kl. 10:
Familiegudstjeneste
v/ Peter Nejsum

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Torsdag 27/10, kl. 17:
Gud & Gaffel
v/ Iben Hornshøj Sørensen
Søndag 30/10, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Bettina Birk Jensen
Tirsdag 1/11, kl. 19:
Allehelgensgudstjeneste
v/ alle præster
Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 30/10, kl. 10:
Højmesse
v/ Line Bjørn Hansen
Tirsdag 1/11, kl. 17:
Halloweengudstjeneste
v/ Line Bjørn Hansen

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Torsdag 27/10, kl. 17:
Familiegudstjeneste
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Torsdag 27/10, kl. 19:
Skumringsgudstjeneste
v/ Ib Ehlers Jørgensen

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 30/10, kl. 11:
Højmesse
Søndag 30/10, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 30/10, kl. 10:
Højmesse
v/Morten Miland Samuelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top