Det sker i kirken uge 44
Arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

”Min far var alkoholiker”
Er titlen på et foredrag tirsdag den 8. november, kl. 19.30 i Brønshøj Sognecenter, Præstegårds Allé 5, om hvordan det er at vokse op i en familie, hvor ens far er alkoholiker og hvordan man kommer overens med det, når man bliver voksen. Det er en fortælling om savn, accept og evnen til at overvinde modgang. Foredraget holdes af Juri Uhrskov Rao og er arrangeret af Brønshøj Menighedssamfund. Alle er meget velkommen.

Start dagen med en sang
Torsdag den 3. november, kl. 9 kan man igen starte dagen med sang, når Husum Kirke og sognepræst Bettina Birk Jensen inviterer til morgensang. Efter morgensangen er der kaffe indtil kl. 10. 

Koncert i Husum Kirke
Der inviteres til koncert i Husum Kirke torsdag den 3. november, kl. 19 over temaet ”Kærligheden glæder sig, og kærligheden græder”. Sopranen Lise-Marie Groll, organisten Bennie Sanden Rebirk og cellisten Åsa Schou fremfører musik, der på forskellige måder forbinder sig med Allehelgen. Fra César Franck og Jean Langlais til ny musik af Frederik Magle med uddrag fra hans Allehelgensmesse. Gratis entré.

Mindegudstjeneste i Husumvold Kirke
Søndag den 6. november, kl. 19 afholdes Allehelgen mindegudstjeneste, hvor man kan mindes dem, man har mistet. Husumvold Kirke inviterer til en stille og stemningsfuld mindegudstjeneste, hvor alle kirkens præster deltager sammen med organist Eva Maria Jensen. Efter gudstjenesten bydes der på ost og vin.
Aftenrum på Tomgårdsvej
Når Bellahøj Kirke åbner til årets sidste Aftenrum på Tomsgårdsvej, torsdag den 3. november, kl. 19, bliver det med besøg af tre forfattere og en cellist. Firkløveret, der består af Dorte og Elli Kappelgaard, Marija Krogh Iversen og Anja Lillemæhlum vil tage aftenrummets gæster med på en rejse gennem kirkeåret, hvor kirkens tekstrækker reflekteres gennem digte og musik.
Teksterne er fra den nye bog ”Ord, vind, kød”. Det er lyriske fragmenter og spontane reaktioner på mødet med de tekster, der læses i kirken om søndagen. – Blikket er hverdagsgængerens og temaerne er leg, kamp, længsel og undren. Intellektet er skubbet i baggrunden og formålet er at lade ordstykkerne være det prisme, som Bibelens tekster og det levede liv brydes igennem, siger Marija Krogh Iversen, der også er præst ved Bellahøj Kirke.

Sang i Sognecentret
I anledning af ”Spil Dansk Dagen” torsdag den 3. november inviterer Brønshøj Kirke til en aften med sang i Brønshøj Sognecenter kl. 19. Det bliver en aften i selskab med skuespiller og sanger Charlotte Guldberg fra Brønshøj og Brønshøj Kirkes Pigekor. Charlotte Guldberg har haft mange store roller bl.a. på både ”Det Ny Teater”. Med sin stemme mestrer hun et bredt repertoire bl.a. musical og viser, og vil denne aften synge musik af Kaj Normann Andersen, Nanna og Kim Larsen. Hun vil også foreslå og begrunde sange som alle inviteres til at synge med på. Aftenen vil desuden være et møde med hende og Brønshøj Kirkes Pigekor. Koret synger musik af bl.a. Michael Bojesen og C. E. F. Weyse.
Sammen synger de den kendte ”Dansevisen”, der vandt Melodi Grand Prix i 1963. Martin Seier Pedersen medvirker som akkompagnatør og Bente Kiil Toftegaard leder kirkens pigekor.
Der er gratis adgang til arrangementet, og i pausen kan der købes kaffe og kage.

Gudstjenester uge 44
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
(under ombygning)
Søndag 6/11, kl. 10.30:
Bellahøjmesse med
mindeandagt på
Tomsgårdsvej v/ Peter Møller Jensen og Asser Skude
Onsdag 9/11, kl. 17: Spaghettigudstjeneste
v/ Johanne Haastrup og Asser Skude

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 6/11, kl. 10:
Højmesse v/ Mia Lund Rao
Søndag 6/11, kl. 16:
Allehelgensandagt
v/ alle præster

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 6/11, kl. 10.30: Højmesse

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 6/11, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel
Søndag 6/11, kl. 19:
Mindegudstjeneste
v/ alle præster

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Søndag 6/11, kl. 10.30:
Allehelgensgudstjeneste
Onsdag 9/11, kl. 13:
Gudstjeneste

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 6/11, kl. 16:
Allehelgensgudstjeneste
v/ Ib Ehlers Jørgensen og Katrine Blinkenberg

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 6/11, kl. 11:
Højmesse
Søndag 6/11, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 6/11, kl. 10:
Højmesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top