Mandag 25. september 2017
Fikse damer
Fix’ damehold i fodbold rykkede op i KS
Skrevet af Jan Løfberg - 24. oktober 2016, 14:16:27

Med en sejr på 4-2 over KFB på Kløvermarken lagde Fix’ fodbolddamehold sig i spidsen for serie 1. Uanset udfaldet i den sidste kamp mod Boldklubben Heimdal på lørdag kl. 11.15 på kunstbanen i Fælledparken, så er Fix sikker på at vinde rækken.
– Vi har et forholdsvist ungt hold. En enkelt er 30 år, et par stykker er i slutningen af tyverne, men ellers er de fleste yngre spillere, så jeg ser gode muligheder for at gøre det godt i københavnsserien, siger Fix’ dametræner Anders Kristensen.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter