Søndag 22. oktober 2017
Høj kantsten
Jeg har fulgt med i debatten omkring tilgængeligheden på Frederikssundvejen i forbindelse med renoveringen.
Skrevet af Villy Rosengren Nielsen - 3. oktober 2016, 14:21:40

Kære Carsten Winter, Teknik- og Miljøforvaltningen
Jeg har fulgt med i debatten omkring tilgængeligheden på Frederikssundvejen i forbindelse med renoveringen. Det er glædeligt, at man har lyttet til brugerne og nu udbedrer de mangler, som er påpeget. Det er også glædeligt, at kommunen har lagt ny asfalt på begge sider af den sidste strækning på Godthåbsvej fra Jyllingevej til Rødkildevej. Men det synes som om, man har glemt noget.
Jeg er daglig cyklist på strækningen og bliver vældig frustreret, hver gang jeg – op ad bakke – med mine cykelhjul skal “ knalde ind i “ en ca. 5 cm høj kantsten, når jeg fortsætter lige ud det sidste stykke op ad Godthåbsvej forbi Rødkilde skole. Nu er jeg jo ikke den eneste, der mange gange om ugen skal forbi denne forhindring .Lige præcis denne kantsten passeres dagligt af hundredevis af cyklende skolebørn og forældre. Det må da bestemt være en forglemmelse, at der ikke er lavet en opkørsel dette sted ? I øvrigt er der lavet nedkørsel på den tilsvarende nedadgående cykelsti. Desuden mangler der også opkørsler til højre i opadgående retning på Rødkildevej og sidevejen lige inden. Måske kunne det også være en god ide med opkørsler til fortovet på begge sider af fodgængerfeltet på denne strækning ?

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter