Jagten på fremtiden for Vestvolden
Vestvolden-02-40-14.jpg
Dobbeltkaponieren på Vestvolden i Husum. Foto fra Lokaludvalgets arrangement i 2014 for at sætte skub i revitaliseringen af området. Foto: Kaj Bonne
Tingbjerg-Husum hjælper Københavns Kommune med at udvikle Vestvolden til at blive mere attraktiv og binde bydelen bedre sammen. På lørdag er der event på plænen ved Tingbjerg Kirke.

Der har længe været et lokalt ønske om at kunne udnytte Vestvolden til mere end et naturskønt fortidsminde. Derfor har Københavns Kommune siden april samarbejdet med lokaludvalget, områdets naboer, skoler, foreninger og gymnasium om at udvikle gode idéer, der kan gøre Vestvolden mere attraktiv for nærområdets beboere og gæster, og samtidig få bundet Tingbjerg bedre sammen med Husum og resten af København.

Byg og hop
Lørdag den 8. oktober kl. 10-14 afholder Københavns Kommune en event, hvor man kan give sine idéer liv og skabe sit drømmescenarie for Vestvolden. Designerne fra arki_lab står klar til at guide en på vej med at bygge og illustrere idéerne. Man kan også prøve brætspillet arki_nopoly, som fører deltagerne igennem en analyse af Vestvolden, hvori der udpeges udfordringer, der så skal findes løsninger på. Københavns Kommune laver en lille markedsplads, hvor man også kan høre om andre projekter i området.
Derudover spiller Livsbanen koncert, Tingbjergs Kvinder serverer lækre gratis retter, og de rigtig aktive kan hoppe sig en tur i hoppeborgen eller tage på skattejagt i nærområdet.
Eventen finder sted på græsplænen skråt over for Tingbjerg Kirke, og det er gratis at deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top