Klubber for børn på bibliotekerne
brønshøj-bibliotek.jpg
Foto: Susse Volander
I den kommende sæson har Brønshøj og Husum Bibliotek hele 4 klubber med spændende tilbud til børn og unge


Filmklub

En gang om måneden vises der film både på Brønshøj og Husum Bibliotek. Det er som regel film der lige er udkommet på DVD, og det er altid kvalitetsfilm. Månedens film annonceres på bibliotekerne, og man kan tilmelde sig en sms-service, så man får besked nogle dage før filmene bliver vist.
Alle film er tilladt fra 7 år. Gratis. Tilmelding er ikke nødvendig – bare mød op!
Brønshøj Bibliotek: Den 1. onsdag i hver måned kl. 15.30, første gang d. 5.10.
Husum Bibliotek: Fredag eftermiddag klokken 15.30, første gang d. 28.10., tjek øvrige datoer på Husum Biblioteks hjemmeside.

ScienceKlub
I samarbejde med studerende fra SCIENCE på Københavns Universitet har Brønshøj Bibliotek oprettet en ny ScienceKlub, hvor nysgerrige børn og unge i alderen 9-14 år vil blive præsenteret for spændende naturvidenskabelige fænomener. Klubben mødes på Brønshøj Bibliotek 4 torsdage i løbet af efteråret 16/foreåret 17, første gang d. 6. oktober kl. 16.00-17.00. Her er emnet evolution. Den har gennem ca. 3 milliarder år skabt og formet alle de organismer, vi kender i dag og som har levet på jorden før. Dinosaurerne, menneskene og de store egetræer alle er skabt af denne langsomme proces. Børnene kommer til at arbejde med knogler og kranier, der vil lære dem om dyr og fisks tilpasninger til deres miljøer. Andet møde i klubben bliver torsdag d. 3. november med temaet ”Strøm til hjernen”. De 2 sidste klubmøder afholdes i 2017, dato og tema aftales senere.
Det er gratis at være med i klubben, men man skal tilmelde sig på brharrangement@kff.kk.dk

Klub DIY:
Lav dit eget teater
Elsker du at være krea? så passer Brønshøj Biblioteks nye ”do-it-yourself” klub perfekt til dig! Her kan du over 4 lørdage lave dit eget teater med udgangspunkt i et selvvalgt eventyr af H.C. Andersen. 1. lørdag laver man selve teatret, 2. lørdag figurer, 3. lørdag rekvisitter og 4. lørdag får man det hele til at hænge sammen med maling, glimmer og ekstra dingenoter. Til hvert arrangement har billedkunstner Susse Volander samlet en posefuld fede genbrugsmaterialer til alle deltagere, som relaterer til dagens tema. Skulle man være forhindret i at komme en af dagene, kan man efterfølgende hente sin pose på biblioteket og lave tingene derhjemme i stedet.
Klubben mødes følgende lørdage: 29.10., 26. 11., 28.1. og 11.3. kl. 10.00-12.00.
Fra 7 år. Tilmelding er nødvendig. Medlemskab af DIY-klubben via Brønshøj Biblioteks hjemmeside. Pris 50 kr. for 4 gange/40 kr. for medlemmer af Familieklubben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top