Kunstmaleren Thomas Kluge på Brønshøj Bibliotek
Cornelia-2013-50-x-50-cm-Thomas-Kluge-1.jpg
Cornelia, malet 2013 af Thomas Kluge. Foto: Presse
Dagen efter at Brønshøj Bibliotek har holdt officiel indvielse af det nyistandsatte bibliotek inviteres der til et spændende foredrag

Bibliotekets kunstklub, BibNik, lægger stærkt ud tirsdag den 25. oktober, kl. 19.30 med en aften med den kendte kunstner Thomas Kluge, som giver et enestående indblik i sit univers og liv med kunsten. Hans barokagtige malemåde har sat sindene i kog på det danske kunstparnas, hvor hans figurative billeder i ”Den store stil” har været alt andet end god tone. Samtidigt har hans meget personlige billedunivers og de hudløst ærlige portrætter haft en solid og stadigt voksende tilhængerskare blandt ”almindelige mennesker”.
For hvem er kunstner og hvad er kunst? Og hvem har retten til at synes og mene? Blandt Kluges kendte værker et det nye store portræt af den kongelige familie, hans bryllupsbillede og en lang række enkeltportrætter af bl.a. af Kronprins Frederik, Mærsk Mc-Kinney Møller og Anders Fogh Rasmussen.
Foredraget varer ca. 2 timer, og der serveres en forfriskning i pausen. Billetter 50 kr. kan købes på bibliotekets hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top