Man tror da på engle
Vidste du at 47% af danskerne tror på engle?

Den alternative forening CHEARTS kaster et nysgerrigt blik på engle onsdag d. 5. oktober kl 19.00 i Pilegården.
Engel kommer af ”angelos”, som betyder sendebud. Udgangspunktet for biblens forestillingsverden er, at engle optræder som tjenende ånder, der sendes ud for at hjælpe mennesker, der skal befries fra mørkets magt. Det er med andre ord forholdet til Gud, som gør en engel til en engel. Men hvilken rolle spiller tanken om nogle engle for os, der lever nu – og kan engle indtage en aktiv rolle for os? Har vi selv en aktiv rolle som engel? Kan man leve et ”engleliv”? Det og meget mere kan høre mere om, når Karsten Thomsen, som er sognepræst i Brønshøj Kirke og hospitalspræst på Bispebjerg Hospital holder sit foredrag. Foredraget er en invitation til en samtale.
Det koster 75 kr. at deltage for alle, der ikke er medlem af foreningen Chearts. Tilmelding på tlf: 22 54 88 76 eller mail: helle_288@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top