Lørdag 19. august 2017
Møde i Lokaludvalget
Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 27. oktober
Skrevet af Erik Fisker - 25. oktober 2016, 08:41:51

Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 27. oktober
kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken. Mødet indledes som sædvanligt med ”Tilhørernes punkt”, hvor alle kan komme med korte indlæg eller stille korte spørgsmål til Lokaludvalget. På mødet skal behandles ni ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter samt drøfte arbejdet med den kommende bydelsplan. På mødet bliver Lokaludvalget også præsenteret for et ambitiøst projekt om et multifunktionelt klubhus i Tingbjerg til Copenhagen Cricket Club.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter