Lørdag 19. august 2017
Det nye indgangsområde i stueplan med adgang fra Krabbeholmvej. Foto: Kaj Bonne
Nu fejres den færdige ombygning
Indvielse af det ombyggede og nyindrettede Brønshøj Bibliotek - nu med borgerservice
Skrevet af Erik Fisker - 18. oktober 2016, 09:11:17

Mandag den 24. oktober, kl. 14 vil Kultur og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen holde tale for at fejre, at Brønshøj Bibliotek på Brønshøj Torv nu er endeligt ombygget og indrettet, samt at der er kommet Borgerservice til bydelen.
– Hele foråret og sommeren har biblioteket været under ombygning, hvor der bl.a. er blevet etableret en ny indgang og elevator. Et nyt arrangementslokale har set lyset og hele biblioteket er gennemrenoveret, og derfor inviteres borgere, kolleger og samarbejdspartnere til indvielse, hvor vi fejrer at bydelen har fået Borgerservice og et dejligt bibliotek, siger Rasmus Elleby Engell-Kofoed, der er leder af bibliotekerne i Brønshøj og Husum, håber at mange har mulighed for at kigge forbi den 24. oktober mellem kl. 14 og 16.
Arrangementet krydres med musik og der vil blive serveret lidt godt for store og små.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter