Spil dansk
En musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte og viser man kan synge med på med Visens venner. Spil Dansk bliver markeret over hele landet - også her i bydelen

I flere lande svækkes interessen for den lokale musik i takt med at globale verdensstjerner tromler frem via online-tjenester som YouTube og Spotify, men ikke i Danmark. Danskerne er stadig trofaste over for den hjemlige musik. Når Spil Dansk igen i år hylder den dansksprogede musik med en af landets største musikbegivenheder kan man opleve mere 1400 arrangementer i alle afkroge af landet.
I Pilegården tager Ea Philippa sammen med percussionisten Tira Skamby børnene med på en musikalsk rejse. Hun fortæller en historie om at tænde lyset i sit hjerte og spiller sange, der passer til, mens hendes kostumer forvandler sig på scenen. Undervejs møder vi Drømmevæveren, som væver alle børns drømme, en mystisk troldmand fra den dystre by Valaking, og Tåresamlersken som hjælper børn, når de er kede af det.
En sansemættet interaktiv eventyrkoncert, der vækker børnenes fantasi og tager dem i hånden ind i en verden af magi, drama, visdom og kærlighed. Der er fri entré til koncerten og institutioner er velkomne. Gratis billetter fås på Pilegårdens hjemmeside.

Spil dansk med Visens Venner
Også i foreningen Visens Venner har man samlet herlig efterårsbuket af danske sange i anledning af Spil dansk. Pianisten Niels-Flemming Carlsen styrer eftermiddagen af d. 3. november kl. 16-18 i Pilegården fra sit velstemte flygel. På bordene i Salen på 1. sal ligger der visehæfter, så man kan udvælge lige netop den vise, som man allerhelst vil synge med på. Prisen for at deltage er 50 kr. inklusiv kaffe og kage. Pladsbestilling sker hos Pia Ejler hverdage kl. 18-20 på tlf. 23 25 85 37, eller på mailen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top