Tilbud til ældre – mød andre
Mary Andersen, tidligere formand for ÆLDRE SAGEN i Brønshøj-Vanløse, har sammen med Jytte Stegmann et stort kendskab til de aktiviteter og arrangementer, der findes i området.

Mary Andersen, tidligere formand for ÆLDRE SAGEN i Brønshøj-Vanløse, har sammen med Jytte Stegmann et stort kendskab til de aktiviteter og arrangementer, der findes i området. – Vi ved der sidder en del ældre mennesker hjemme, som eventuelt kunne tænke sig at komme i kontakt med andre, siger Jytte Stegmann. – Hvis man kunne tænke sig at høre mere om dette, eller eventuelt kender en ældre, som kunne tænke sig at høre herom, kommer vi meget gerne på besøg hos den ældre, eller vi kan holde et møde sammen på Ældre Sagens kontor, Ved Bellahøj Nord 12B. Vi går også gerne med de første gange til en ønsket aktivitet, hvis du ønsker det, tilføjer Mary Andersen.
Man er velkommen til at ringe eller maile til Ældre Sagen i Brønshøj-Vanløse v/Jytte Stegmann, tlf. 38601089 eller mail til jytte.stegmann@mail.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top