Lørdag 23. september 2017
Foto: Presse
Vil du fortælle politikere om det gode ungdomsliv?
Hvad er de vigtigste budskaber til politikerne om det gode ungeliv i Københavns Kommune, når man er ung og har særlige udfordringer?
Skrevet af Dorthe Brandborg - 25. oktober 2016, 09:54:31

Hvad er de vigtigste budskaber til politikerne om det gode ungeliv i Københavns Kommune, når man er ung og har særlige udfordringer? Det skal en gruppe unge – Ungepanelet – mellem 13 og 23 år give deres bud på. Deltagerne er unge københavnere, som har det til fælles, at de er vokset op i plejefamilier eller institutioner, lever med et handicap eller på anden vis har været eller er i kontakt med Socialforvaltningen.
Panelet af unge skal mødes med Socialudvalget i Københavns Kommune til november og fortælle politikerne, hvordan byens tilbud til de unge kan gøres bedre – også unge med særlige udfordringer. Der bliver derfor afholdt fem workshops op til mødet, og de første to er allerede afholdt. På workshoppen 25. oktober kommer Socialborgmester Jesper Christensen forbi, og fortæller om tankerne om at inddrage de unge som eksperter og sparringspartnere og lytte til deres oplevelser. Hvis du har spørgsmål om Ungepanelet eller kender en, der gerne vil tilmeldes en eller flere workshops, kan du kontakte Tina Rønne Rasmussen fra Socialforvaltningen på mail: xq87@sof.kk.dk.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter