Lørdag 19. august 2017
Foto: Pressefoto
Blueskomet på visit
Årets band, årets guitarist og årets unge artist. Laurence Jones er nomineret i alle tre kategorier ved The British Blues Awards 2016. Torsdag d. 3. november kl. 20 kan man opleve ham her i bydelen
Skrevet af Dorthe Brandborg - 1. november 2016, 10:19:40

Trods sin unge alder er Laurence Jones faktisk allerede blevet hyldet tidligere både af prominente blueskolleger og ved tidligere prisuddelinger. Tilbage i 2014 i en alder af blot 22 år blev han tildelt prisen som årets unge artist ved The British Blues Awards og sidste år blev han ydermere udråbt til årets bluesguitarist ved European Blues Award. Men bliver denne unge blueskomet mon til en af de næste store funklende bluesstjerner? Spørger man blues-ikonet Walter Trout, så tøver han ikke: ”Laurence er en blanding af Eric Clapton og Buddy Guy.
Bluesscenens nye, unge guitarmand har netop skrevet under på sin kontrakt med Ruf Records og indspillet albummet ”What’s It Gonna Be” i Louisianas legedariske Dockside Studio, hvor blandt andre B. B. King har indspillet før ham. Laurence Jones’ første album ”Thunder in the Sky” udkom i 2012, og siden da har han fået masser af turnékilometer på tælleren i England og Europa, herunder som opvarmning for Walter Trout.
Er man ligesom Laurence Jones vild med navne som Gary Moore, Rory Gallagher og Albert Collins, så er der noget at glæde sig til.
Billetter til 120 kr. købes på Pilegårdens hjemmeside. Koncerten er arrangeret af musikforeningen Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Statens Kunstfond.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter