Søndag 20. august 2017
Foto: Presse
Den grimme ælling
- udstilling på Brønshøj Bibliotek
Skrevet af Dorthe Brandborg - 15. november 2016, 08:28:09

Som et samarbejde mellem Kollektivhuset Bella og Børnehaven Bellahøj, som begge ligger for foden af Bellahøjhusene, samt Brønshøj Bibliotek har børnene i de 2 børnehaver i det sidste års tid oplevet en masse spændende historier gennem 5 forskellige kunstarter.

Projektet har titlen BI-LI-MUdate, som er de 2 første bogstaver fra hver kunstart som børnene har mødt: Billedkunst, Litteratur, Musik, Dans og Teater. Gennem disse oplevelser har børnene fået en værdifuld hjælp til at udvikle deres sprog og deres forståelse af sig selv og omverdenen i al dens mangfoldighed. Aktiviteterne er foregået på biblioteket, i institutionerne og i lokalområdet omkring Bellahøj.

Projektet afsluttes med billedkunst, hvor børnene har arbejdet kreativt med eventyret ”Den grimme ælling” med inspiration fra H.C. Andersens tekst og Teatret Lampes fantastiske teaterudgave af eventyret. Forestillingen blev opført udendørs mellem Bellahøjhusene en dejlig sensommerdag, hvor alle involverede børn, nogle af deres forældre og søskende samt andre interesserede beboere fra Bellahøjbebyggelsen deltog.

Til udstillingen har børnene arbejdet med genbrugsmaterialer og fortolket delelementer fra eventyret for på den måde at give deres bud på, hvordan en svane, et hønsehus og ællingen ser ud. Udstillingen kan ses på Brønshøj bibliotek til og med d. 24. november. Projektet er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter