Søndag 30. april 2017
halal-slagter-husum-46-16
Mihmet Danismaz foran butikken på Islevhusvej. Foto: Kaj Bonne
God service og billige priser
Husum har fået ny halal slagter
Skrevet af Dorthe Brandborg - 29. november 2016, 08:48:23

Der er god service og billige priser at hente, hvis man besøger Husum Halal Slagter på Islevhusvej 9. Det er Serkan Danismaz, der har åbnet forretningen, men det er hans venlige og kyndige onkel Mihmet Danismaz, der varetage den daglige drift.

-Vi følte, at behovet for en halalslagter var stor i området. Der lå én i tidernes morgen, så da vi overtog adressen, var det nemt at flytte ind, fortæller Mihmet og viser rundt i forretningen, der byder på oksekød, kalvekød, lam og kylling.

Der er helt frisk dansk kød hver dag. På tavlen bag Mihmet står der en masse referencenumre og navne på hvilke landbrug kødet stammer fra. Kunderne ved nøjagtigt, hvad de køber. Hos Husum Halal Slagter sælges der 90 procent kalvekød og resten er okse, lam og kylling. Mihmet Danismaz er født i Tyrkiet, men har boet det meste af sit liv i Danmark.

Mihmet kommer ud af en rigtig slagterfamilie. Hans far var også slagter, og selv har han arbejdet på danske slagterier og har selv haft en stor forretning. Men et par operationer og frosne skuldre har medført, at han måtte droppe det store ansvar. Nu arbejder han i stedet for sin nevø – hvilket passer ham fint.

Mellem den udskårne lammekød, kalvebov og andet godt, er der også en hel afdeling med halalslagtet kød til de danske kunder.

-Vi har mange kunder, der kommer ind og gerne vil have finere kød som mørbrad, ossobuco, entrecôte og tatar, og vi sælger det til en rigtig god pris, siger Mihmet med et stort smil.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter