Julebazar i Kulturhuset Pilegården
julebazar-i-kulturhuset-pilegården.jpg

Many Christmas decorations on Christmas market

Foto: Colourbox
Julepynt, origami og lækre babytrøjer er blot noget af det, som du kan indlede jagten på til dette års julebazar i Pilegården

Det er kreativ julemarked for hele familien, når Pilegården holder åbent lørdag d. 19. & søndag d. 20. november kl. 11-16 med fri entré og kreative workshops for de små begge dage.

Er du vild med flotte, håndlavede sager? Så er der gode chancer for et scoop i Pilegården. Kulturhuset kommer til at bugne af nips, keramik, julepynt og kreative julegaver, som man ikke lige opstøver i en almindelig butik, når bydelens kreative folk samles og sælger lidt ud af deres kreationer.

Fællesnævneren er at folkene bag boderne selv har kreeret det som de sælger og til priser som er overkommelige. Den lokale forening Tekstilklubbens årlige julemarked er en del af arrangementet og blandt medlemmernes boder er der både finurlige gaver og hjemmestrik til den kolde vinter både til små og store.

For børnene
Julen er heldigvis meget andet end gaveræs og forbrugsfest. Både lørdag og søndag er der genbrug på den kreative måde, når den lokale kunstner Susse Volander inviterer børnene indenfor i sin workshop.

Genbrugsmaterialerne ligger klar på bordene, og har du set Shanes Verden, så ved du præcis, hvad det handler om. Der skal klippes, klistres, limes, snakkes, grines og bygges. Der er åbent kl. 11.30-15.30, og man dropper bare forbi – ingen tilmelding er nødvendig. Har man lyst til at springe på en bod i sidste øjeblik, så koster de 250 kr. og købes på Pilegårdens hjemmeside.

Der er fri entré for publikum og åbent begge dage kl. 11-16.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top