Lun julehygge i Bystævneparken
Lørdag den 3. december er der julemarked for folk i alle aldre

Kunne børnene tænke sig en tur i hestevogn? Eller skal der købes julegaver? Måske trænger man til at varme sig på et varmt glas gløgg?

Man kan klare det hele på ét sted, når plejehjemmene Poppelbo og Lærkebo i Bystævneparken inviterer til julemarked den 3. december. Alle er velkomne, og der er noget at lave for både store og små.

Bortset fra at afprøve Dyrehavsbakkens flotte hestevogne, kan man gøre et kup på loppemarkedet eller støtte lokaler forretninger, der opstiller boder med alt lige fra bolcher til julepynt og filttørklæder, og tidligere vinder af Dansk Melodi Grand Prix, Anne Herdorf, kommer og synger julen ind. Samtidig kan man opleve, hvordan det også er at bo på et plejehjem.

– Det betyder meget, at folk synes, at det er et hyggeligt sted at komme. Det kan godt være uoverskueligt for vores beboere at komme ud og deltage i alle de hyggelige og spændende ting, der foregår rundt omkring, så derfor går vi meget op i, at det kommer til dem, siger Susanne Christensen, der er leder på de to plejehjem. – Vi vil jo rigtig gerne have, at der kommer folk i alle aldre, så generationerne mødes. Derfor har vi også sørget for at lave lidt for enhver smag, så man kan få nogle fælles oplevelser, tilføjer hun.

Julemarkedet foregår i Bystævneparken kl. 11-16 og er for børn, forældre, bedsteforældre, naboer, venner og alle beboerne på Lærkebo og Poppelbo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top