Møde i Lokaludvalget
Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 17. november, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken.

Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 17. november, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken. Mødet indledes som sædvanligt med ”Tilhørernes punkt”, hvor alle kan komme med korte indlæg eller stille korte spørgsmål til Lokaludvalget.

På mødet deltager en repræsentant for politiet i Brønshøj-Husum for at orientere om det aktuelle kriminalitetsbillede i bydelen.

Borgermøde om ny bane og klubhus
Brønshøj-Husum Lokaludvalg er i gang med at udarbejde en bydelsplan, og som led i dette arbejde afholder Lokaludvalget i samarbejde med Copenhagen Cricket Club (CCC) og KulturNord et borgermøde lørdag den 19. november, kl. 17 på Terrasserne 40. Mødet drejer sig om et projektforslag om bygning af et multifunktionelt klubhus i Tingbjerg til CCC samt ny cricketbane og faciliteter til flere sportsgrene. Placeringen vil i givet fald blive nord for Tingbjerg Idrætsanlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top